Feltétel Nélküli Szeretet ♥ Theta Központ info@thetahealingkozpont.hu
+36 70 425 7167

Szeretnél egészségesen, boldogan, bőségben élni?

Ha megváltozik tudatalatti programod, akkor megváltozik az életed!

A ThetaHealing® egy olyan meditációs (ön)gyógyító rendszer,

amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre,

a fókuszált ima ereje által, a Teremtőn keresztül.

A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre. A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben – legyen ez gyógyulás testi, lelki szinten vagy a minőségi élet körülményeinek megteremtése és boldog párkapcsolat.
 
A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb  tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Számos országban kórházakban is alkalmazzák a módszert, Magyarországon több orvos, pszichológus is előszeretettel használja a ThetaHealing-t. A módszer egyre sikeresebb és terjed. A kérdés csak az, hogy Te is szeretnél-e csatlakozni az áramláshoz és élvezni a ThetaHealing® előnyeit minden szinten vagy még régi programjaidhoz ragaszkodsz? Nincs jó vagy rossz döntés, mindenki mindig a számára legmegfelelőbb időben érik meg a változásokra, de fontos, hogy tudd: MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD. VÁLASZTHATOD AZ EGÉSZSÉGESEBB, BOLDOGABB, SIKERESEBB ÉLETET, amennyiben már készen állsz rá.
 
A ThetaHealing megtanulása esetén képessé válsz álmaidat, céljaidat tudatalatti szinten akadályozó blokkok, negatív hitrendszerek kioldására és azok pozitív és támogató hitrendszerekre cserélésére. Ezáltal már semmi sem akadályozhatja meg álmaid, céljaid, az önmegvalósítás elérését.

Engedd meg magadnak az azonnali mélyreható

változásokat és szabadulj meg korlátaidtól!

A ThetaHealing® alaptanfolyam tematikája

 • A ThetaHealing alapjainak megértése
 • Theta meditáció, kapcsolódás a Feltétel Nélküli Szeretet teréhez.
 • Intuitív képességek aktiválása és ennek tudatos használata. Intuitív módon utazunk a testünkben és felderítjük az esetleges energetikai blokkokat, érzelmi bevésődéseket.
 • Izomteszt (kineziológia)
 • Az azonnali gyógyítás technikája, páros gyakorlatok
 • Csoport gyógyítás: a gyakorló megtanulja, hogyan gyűjtse össze az
 • Univerzális Energiát gyógyításra és hogyan irányítsa a gyógyító energiát a testbe.
 • Megismerjük a hitrendszerek négy szintjét (Alap, Lelki, Genetikai, és Történelmi) és megtanuljuk a negatív hitrendszerek megváltoztatásának módszerét
 • Megtanuljuk, hogy hogyan töltsünk be pozitív érzéseket, hitrendszereket, ezáltal megváltoztatva életünket
 • Megtanuljuk és alkalmazzuk a manifesztálás, vagyis tudatos teremtés folyamatát. Ez a manifesztáció kb. 90%-os hatékonyságú, a teremtés leghatékonyabb módja.
 • Gyógyítási képességeinkhez kapcsolódó blokkjaink vizsgálata és oldása
 • Bőség bevonzás minden szinten
 • Őrangyalokkal való találkozás és kommunikáció: megtanuljuk hogyan közvetítsük társunk Őrangyalának üzeneteit, Angyal leolvasás
 • Gyakoroljuk, hogyan végezhetünk erőteljes energetikai tisztítást magunkon, másokon ősökig visszamenőleg, otthonunkon.
 • Védelem a pszichikai támadásoktól, átkoktól.
 • Szellemek, itt ragadt lelkek fénybe küldése biztonságos technikával
 • Lélektöredékek visszaszerzése és visszaadása: Sámán technikához hasonló, azok a lélekdarabkák, amik hozzád tartoznak, de most másnál vannak fényben, szeretetben megtisztulva visszakerülnek hozzád
 • Megtanuljuk, hogy hogyan vonzzuk be a megfelelő Lélektársunkat
 • Jövő leolvasás, Páros gyakorlat
 • A Fiatalság és Vitalitás kromoszóma és a 12 DNS szál aktiválása
 • Géncsere terápia – génsebészet
 • A tanfolyam során megtanulod, hogyan alkalmazd ezeket a hatékony és erőteljes gyakorlatokat saját magadon és másokon.
 • A DNS aktivációval és a többi technikával, ami itt szerepel, lehetőségünk van a Teremtő Erővel és az intuíciónkkal az evolúció következő fázisába érkezni. Ez az evolúció az emberi tudatosság következő szintje.

Olyan technikákat kapsz, melyeket ezentúl egész életedben fel tudsz használni önmagad és mások életének jobbítására.

Gyógyítóknak, terapeutáknak kifejezetten ajánlom, mivel már önállóan alkalmazva is nagyon erőteljes módszer, de minden más terápia hatékonyságát többszörösére fokozza és eredményesebbé teszi!

A tanfolyam elvégzéséről egy nemzetközi ‘Theta Healing® Alap Konzulens’ oklevelet adunk ki,

mellyel (és csak ezzel) jogosultságot szerzel egyéni konzultációk megtartására is!

Legyél ThetaHealing konzulens és végezd álmaid munkáját!

A tanfolyam elvégzése után folyamatos kapcsolattartás Facebook zárt csoportban vagy

e-mail-n keresztül, gyakorlási lehetőségek, továbbképzések!

A tanfolyamot vezeti: Tóth Kornélia ThetaHealing Mester tanár

Saját tapasztalatom: Miután elvégeztem a ThetaHealing tanfolyamokat, annyira pozitív és csodás változásokat tapasztaltam saját életemben és a kezeléseken részt vevők életében, hogy úgy döntöttem, hogy ezek után én is meg szeretném tanítani másoknak ezt a hihetetlenül eredményes módszert, Vianna Stibal  oktató képző tanfolyamának elvégzése után. 14 éve jógázom és foglalkozok spirituális tanulmányokkal, alternatív gyógymódokkal. A tapasztalatom alapján a Theta Healing eredményessége és sikere messze felülmúlja a sok-sok egyéb ismert technikát és módszert, mindenképpen érdemes megismerni és megtanulni. 

A ThetaHealing® alaptanfolyamok időpontjai

A képzés 3 napos. Előfeltétel nincs!

Kérem a jelentkezési határidők betartását! 

Alaptanfolyam időpontok:

Jelentkezési határidők:

Máj. 13-15. szom 14-19.30 vas hétfő 9-15.30 Budapest, II. ker. Hétholdház+ Online, Zoom Máj. 9.
Jún. 16-18. pén 16-21.30 szom vas 9.30-16: Online, Zoom + Debrecen, FNSZ Theta Kp. Jún. 12.

A tanfolyamok kis csoportosak (1-8 fő), hogy minél hatékonyabban el tudd sajátítani a technikát!

A vidéki résztvevők számára ingyenes alvás lehetőséget biztosítunk Budapesten (érdeklődj a részletekről!). Védettségi igazolvány NEM szükséges a részvételhez!

 

                                   A tanfolyam árát Te választod! 🙂                              

Basic jegy                              VIP jegy                           VIP+ jegy

              130 ezer Ft                          149 ezer Ft                      249 ezer Ft                        

.
.
Basic jegy: 130 ezer Ft  
Részletfizetési lehetőség! (80+50 ezer Ft)
.
VIP jegy: 149 ezer Ft    
+ Ajándék energetikai állapotfelmérés 15 ezer Ft értékben (entitások, átok, rontás, elementár, karmikus blokkok, karmikus adósság, csakrák kimérése)
+ egy éven belül most 1x bármikor INGYEN ismételheted a tanfolyamot! 
+ Részletfizetési lehetőség! (80+70 ezer Ft)
Ha ezt a lehetőséget választod, sokkal többet kapsz, mint a jegy árának értéke! 🙂
.

VIP+ jegy: 249 ezer Ft (alap+haladó tanfolyam együtt kedvezményesebb!)

Megkapod a VIP jegy ajándékait.

+ Ez a jegy tartalmazza a ThetaHealing alaptanfolyamot és a  ThetaHealing haladó tanfolyamot>> egyben! Egy éven belül elvégezheted nálam a haladó tanfolyamot is, ami minden további TH tanfolyam előfeltétele. 🙂 
+ Részletfizetési lehetőség! (149+100 ezer Ft)
.
Mindegyik ár tartalmazza a 3 napos oktatást, ThetaHealing könyvet, munkafüzetet és a hivatalos, munkavégzésre is feljogosító nemzetközi oklevelet. Online oktatás esetén online küldöm az anyagokat vagy kérés estén +3 ezer Ft a postázása az anyagoknak belföldre (ezt jelentkezési határidőig lehet kérni, azután már nem módosítható).
Részletfizetés estén a teljes díj befizetése után tudok oklevelet adni. 

3-4 főtől bármelyik városban szívesen tartok tanfolyamot, hívjatok! 5 fő szervezése esetén fél áron végezheted el a tanfolyamot, 10 fő szervezése esetén a tanfolyam számodra ingyenes.

Terhes nőknek az első timeszterig nem ajánlott a hitrendszeri munka (ásás), ezért ebben az esetben csak saját felelősségre végezhető bármelyik ThetaHealing tanfolyam. 

Jelentkezz most a tanfolyamra!

Jelentkezés: az alábbi űrlap kitöltésével és a tanfolyam teljes díjának vagy az első részlet befizetésével történik, mely a jelentkezési határidőig történhet átutalással vagy Paypal-n (az 5% kezelési költséget paypal-n, ill. a külföldi bank utalások költségeit minden esetben a résztvevő fizeti) keresztül. Az akciók, kedvezmények, pl. ösztöndíj, kuponok minden esetben csak a jelentkezési határidőig érvényesek, így azt minden esetben a tanfolyamra való jelentkezéskor tudod érvényesíteni és csak a jelentkezési határidőig történő jelentkezés esetén érvényes!

Bankszámlaszám: 11991119-80204563-00000000, Erste Bank, Tóth Kornélia. Közleményben kérlek add meg a neved, számla címed és a tanfolyam helyszínét, várost. Paypalhoz e-mail cím: alternativgyogyitas@gmail.com. A jelentkezési lap kitöltésével beleegyezel a lenti lemondási feltételekbe, valamint, hogy adataid az adatvédelmi szabályzatnak (GDPR) megfelelően, biztonságosan legyenek kezelve.

A befizetésekről számla készül, ezért minden esetben kérem megadni a számla kiállításához szükséges adatokat is (név, cím).


  Lemondási feltételek:

  A tanfolyami jelentkezés a tanfolyam teljes díjának vagy megbeszéltek alapján az első részlet befizetésével történik, mely vissza nem térítendő és csak arra a tanfolyam dátumára érvényes, melyet jelentkezésnél megjelöltél! Ha mégsem tudnál eljönni, a befizetést átadhatod másnak.

  4 napon túli lemondás esetén a regisztrációs díjon (30 ezer Ft, vissza nem térítendő) felül befizetett összeg szabadon felhasználható más tanfolyamokra, programokra, kezelésre 3 hónapon belül. 4 napon belüli lemondás esetén visszatérítés semmilyen formában nem történik.  Ilyenkor más személyre átruházható a befizetés, ebben a tanfolyam szervező nem tud segíteni.

  A teljes befizetés visszajár, ha a tanfolyam az én hibámból marad el.

  Ha a körülmények nem teszik lehetővé a tanfolyam megtartását (pl. katasztrófahelyzet), akkor az időpont későbbi időpontra halasztható, ebben az esetben visszatérítés nem történik. A jelentkezési lap kitöltésével és a tanfolyam díj befizetésével automatikusan elfogadod a lemondási feltételeket.

   Szeretnék értesülni a kihagyhatatlan akciókról és legújabb programokról is!   Oldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk

   The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

   Close