Feltétel Nélküli Szeretet ♥ Theta Központ info@thetahealingkozpont.hu
+36 70 425 7167

Intuitív anatómia tanfolyam

Ez a tanfolyam egy erőteljes, intenzív képzés, sok évnyi tapasztalatot tömörít egybe és végére a Theta Healing technika mesterévé válsz: magabiztosan tudsz ásni, szkennelni, hitrendszereket leolvasni; gyógyítói, teremtő és spirituális képességeid rohamos fejlődésnek indulnak! Magabiztosságodat megérezve egyre többen és többen fordulnak majd hozzád. A tanfolyam során mindennap utazásra indulunk a testünkben, megtanuljuk, hogyan lássuk és gyógyítsuk meg egyes szerveinket érzelmek és problémák felderítése által és megértjük, melyek azok a hitrendszerek, amik a betegségeket fenntartják. Előfeltétel: TH áss mélyebbre! tanfolyam

Baktériumok, vírusok, paraziták, gombák, nehézfémek stb. felismerése intuitív módon és kezelésük

Csontrendszer: A csontrendszer a koronacsakrához kapcsolódik, s így finoman szabályozza a spirituális behatásokat. Megnézzük, mit mondanak csontjaink a forráshoz, erőhöz és támaszhoz fűzött viszonyunkhoz kapcsolódó problémáinkról.

Hormonrendszer: A hangulat és az érzések az endokrin rendszer közreműködésével futnak a testben. Ez a rendszer szabályozza érzéseinket, amelyek hozzájárulnak általános egészségi állapotunkhoz. Megtanuljuk megfelelően beállítani a hormonszintet és belépve az egyes mirigyekbe hitrendszeri munkát végezni.

Emésztőrendszer: Az emésztő rendszer meghatározó terület a szervezetben az erőszak és a bántalmak elraktározásában. Amikor végig megyünk a bélcsatornákon, beazonosíthatjuk és elengedhetjük ezeket a régi érzéseket, programokat.

Légzőrendszer: A tüdő a bánat és a szomorúság érzetéért felel. Mindennek, ami a tüdővel kapcsolatos, a bánathoz, fájdalomhoz, szomorúsághoz, félelemhez van köze.Ha képessé válsz megváltoztatni ezeket a negatív programokat a tüdőben, rögtön megváltozik a kliens élete.

Szív és keringési rendszer: A szív, vér, a keringési rendszer pozitívan reagál a szeretetre, de ugyanakkor a negatív hatásokra betegséggel válaszol. Amikor problémák vannak a keringési rendszerrel, akkor a páciensnek érzelmeket kell átélnie, gondolati formákat kell biztosítanod neki.

Nyirokrendszer: megbánást, konfrontációt, tehetetlenséget és sok más érzést hordozhat magában. Sok nyirokrendszerben tárolt hitrendszer hordoz közös programokat parazitákkal, vírusokkal és baktériumokkal.

Egyéb: Kiválasztó- és nemi szervrendszer, Izmok, Idegrendszer, Bőr, Szem, Agy, Fül, Egész test

A tanfolyam vázlata

A kurzus napjai egy-egy téma köré épülnek: egy szerv vagy szervrendszer köré, így átláthatod a területhez kapcsolódó betegségeket, programokat, negatív hitrendszereket és képet kapsz azok megoldására, gyógymódokra és a megfelelő pozitív hitrendszerekre, letöltésekre.

Megtanulod, mit manifesztálnak a meggyőződéseink az egyes betegségekben és hogyan tudod ezeket akár azonnal megváltoztatni.

Minden nap lehetőséged lesz a tanultakat alkalmazni: gyógyítani és gyógyítást kapni, így a fizikai és a finomfizikai test gyógyításának mesterévé válsz. Valódi klienseken is kipróbálhatod újonnan megszerzett tudásod.

A testszkennelést naponta gyakoroljuk, képessé válsz nagy pontossággal sokkal gyorsabban, nyitott szemmel is szkennelni!

Naponta kapsz letöltéseket, melyek kitágítják tudatosságodat és mélyrehatóan változtatják meg az életedet pozitív irányban.

A tanfolyam végére: olyan erős tisztulásban lesz részed, hogy képessé válsz elengedni lelked útját végigkísérő, régi, mélyen nyugvó meggyőződéseidet és traumáidat.

A kurzus végére szoros barátságok, akár élethosszig tartó kapcsolatok kötődnek! 🙂

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos oklevelet adunk! Előfeltétel: áss mélyebbre! tanfolyam

Időpontok, helyszín:                                                                                Jelentkezési határidő:

2019. dec. 3-17. : Budapest, II. ker. Hétholdház                                                        nov. 26.

A tanfolyam minden nap 9-16-ig tart folyamatosan.

Helyek és foglalás is csak korlátozott számban, minél hamarabb jelentkezel, annál biztosabb, hogy részt tudsz venni! Ismétlők is jöhetnek.

A tanfolyam ára: 450 000.-Ft vagy 1700 USD, THInK ThetaHealing Központ által erre a tanfolyamra kötelezően előírt ár

Az ár tartalmazza a 15 napos oktatást, ThetaHealing munkafüzetet, oklevelet és bemutatkozási lehetőséget konzulensként a weboldalon.
Ösztöndíj: jelentős kedvezmény igényelhető a kiírt tanfolyam árra indokolt esetben (max 5 fő számára, pozitív elbírálás, valamint jelentkezés és befizetés sorrendje alapján)! Ezt a lehetőséget jelentkezéskor lehet kérni, rövid indoklással arról, hogy miért van szükséged ösztöndíjra. Csak rászorulóknak, ha egyéb esetben nem tudnád elvégezni a tanfolyamot!

Részletfizetés lehetséges annyi részletben, amennyit szeretnél, a tanfolyam kezdetéig kell rendezni a teljes összeget. 3-4 főtől bármelyik városban szívesen tartok tanfolyamot, hívjatok! 5 fő szervezése esetén fél áron végezheted el a tanfolyamot, 10 fő szervezése esetén a tanfolyam számodra ingyenes.

Szeretnék automatikus tájékoztatást kapni emailben mennyibe kerül ösztöndíjjal a tanfolyam

Tapasztald meg az emberi szervezet csodáit és ajándékozd meg magad egy örök élménnyel!

Jelentkezz most a tanfolyamra!

Jelentkezési lap

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot! A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a tanfolyam előlegét, 100 ezer forintot befizeted a jelentkezési határidőig a következő bankszámlaszámra: 11991119-80204563-00000000, Erste Bank, Tóth Kornélia. Közleményben kérlek add meg a neved és a várost. A jelentkezési lap kitöltésével beleegyezel, hogy adataid az adatvédelmi szabályzatnak (GDPR) megfelelően, biztonságosan legyenek kezelve.A befizetésekről számla készül, ezért minden esetben kérném elküldeni a számlázáshoz szükséges adatokat is.

Lemondási feltételek:
A tanfolyami jelentkezés 100 ezer Ft befizetésével történik. Ez az összeg akkor jár vissza, ha a tanfolyam az én hibámból marad el. Ha mégsem tudnál eljönni, a befizetést átadhatod másnak, vagy felhasználhatod egy későbbi időpontban.

Szeretnék értesülni a kihagyhatatlan akciókról és legújabb programokról is!